Ledande, energisnål teknik för kontor i alla storlekar.

Vi rekommenderar följande A4 maskin IM C300 

Nashuatec IM C300 är en mycket kompakt multifunktions lösning för färgutskrifter i A4 med en stor kontrollpanel med pekskärm.

Denna intelligenta multifunktionsprodukt (kopiering/skanning/utskrift) för A4 fullfärg är tack vare sin kompakta design enkel att placera på kontoret. IM C300 uppdateras automatiskt med senaste programvaran och du kan lägga till ytterligare funktioner allteftersom verksamheten utvecklas. Maskinen är standardutrustad med en”Single Pass Feed” dokumentmatare för optimal effektivitet.

IM C300 har en utskriftshastighet på 30 knivskarpa färgsidor per minut, och har möjlighet att byggas ut till en papperskapacitet på hela 2000 ark.

Vi rekommenderar följande A3 maskin IM C3000

Som ert alldeles egna tryckeri kommer denna allt-i-ett-skrivare med 30 sid/min att uppfylla alla era utskrifts- och kopieringsbehov. Den smarta användarpanelen (SOP) på 10,1 tum förenklar användningen och låter användare välja bland flera olika intelligenta applikationer och använda smarta utskriftsinställningar. Och likväl som att skriva ut vardagliga företagsdokument, kan den användas för att ta fram slagkraftigt marknadsmaterial, såsom broschyrer, tidskrifter och banderoller. 

Service & Support

Med serviceavtal ger er en smidig och trygg lösning för övervakning och regelbunden service, som i sin tur minimerar risken för fel och kostsamma driftstopp.

Vixit – Vixners Tjänster AB

Besöksadress: Kung Gustafs väg 5 794 30 Orsa