En effektivare verksamhet

Smidigare processer, bättre rapporter,
lägre kostnader och högre säkerhet

Rapportering, kostnadskontroll och transparens. Högre säkerhet och bättre stabilitet. En enkel “gör det själv”-portal för både administratörer och användare.

Effektivitet

En enda, enhetlig app och användarupplevelse som effektiviserar arbetet för både användare och administratörer.

Omfördela IT-resurser

En hub där du själv kan göra inställningar och sköta växel och administration. Flytta licenser, aktivera SIM-kort, fylla på data och portera nummer. Lägg mindre tid på att logga in och ut ur olika plattformar, och mer på sådant som gör skillnad.

Flexibla licenser

Tilldela nya kollegor licenser och avsluta licenser för medarbetare som slutar. Licenser är helt fristående från användare och nummer, vilket innebär att de enkelt kan flyttas mellan användare eller avslutas.

En lösning för hela Norden

En app för fast och mobil telefoni, växel, samarbete och kontaktcenter – för hela Norden. Sänk kostnaderna för samtal inom Norden och administrera växel och telefoni för alla kontor i samma hub.

Bättre bemanning av personalen

Infopaneler som visar er servicenivå i realtid, effektiv vidarekoppling av samtal och rörliga agenter som som enkelt kan ta sig mellan front- och back-office. Enkelt att snabbt skala upp och ned antalet agenter efter behov. Fördröjda svarsgrupper fungerar som backup om alla agenter plötsligt är upptagna.

Effektiv tech stack

Samla flera olika verktyg under samma tak. På så sätt minskar du kostnader och förenklar era projekt. Med Telavox är det lätt att byta ut er nuvarande telefoni (såväl fast som mobil), växel, intranät, chatt, videokonferens och kontaktcenter.

Personlig Telavox rådgivare

Er rådgivare finns där när ni behöver hjälp. Enhetlig och personlig kundservice med en och samma advisor som hanterar ert konto hela vägen från början till slut.

Kontroll

Total överblick och insikter på detaljnivå. Rätt information till rätt personer.

 

Roll-baserad åtkomst

Ge rätt personer kontrollen. Minska risken för misstag med låsta användarinställningar. Dela på arbetsbördan genom att delegera ansvar till underadministratörer.

Förenklad fakturering

En faktura i månaden för alla tjänster, med en tydlig uppdelning utifrån arbetsställe. Ni slipper lägga tid på att analysera komplicerade fakturor för att kunna allokera alla kostnader rätt.

“Gör det själv”-lösning för slutanvändare

Användare kan själva logga in och ut ur köer direkt via sin webb-, desktop- eller mobilapp – utan hjälp från en IT-administratör. De kan själva kontrollera sina samtalsminuter och fylla på sin data.

Arbeta var som helst

Molnbaserade appar, mobil integration, användarstyrda profiler och samtalsidentifiering gör att alla medarbetare kan göra sitt jobb – var de än befinner sig.

Förenklad fakturering

En faktura i månaden för alla tjänster, med en tydlig uppdelning utifrån arbetsställe. Ni slipper lägga tid på att analysera komplicerade fakturor för att kunna allokera alla kostnader rätt.

Glada kunder

En enkel och friktionsfri kommunikation med dina kunder via telefoni eller chatt, oavsett när och hur de vill kontakta er. Lös problem. Bygg lojalitet.

Nöjda medarbetare

Slipp distraktioner och höj produktiviteten. Med en plattform för all kommunikation kommer kollegor närmare varandra, och kan arbeta effektivare.

Effektivare verksamhet

Ett och samma administratörsgränssnitt för rapportering och kostnadskontroll.Användare kan kommunicera och administrera inställningar i en och samma app.

 Digital transformation

Enkla och effektiva processer ger högre produktivitet och nöjdare kunder. Du slipper krånglet, och kan fokusera på att utveckla verksamheten.

Telefoni och växeltjänst

Samla telefoni och växel på ett ställe. 

Samarbete

Maxa din arbetsdag med telefoni, chatt och video för enkelt och effektivt samarbete.

Kontaktcenter

En och samma app – för både kundkommunikation och internt samarbete.

Service och support

Personlig rådgivare och certifierad partner lär känna dig och ditt företag och finns till hands när du behöver dem.

Vixit – Vixners Tjänster AB

Besöksadress: Kung Gustafs väg 5 794 30 Orsa