Service och support

Tillsammans med dig under arbetsdagen


Mer än bara en växeltjänst – en tillväxtpartner

Med en personlig Telavox Advisor och vårt ständigt växande ekosystem med certifierade partners har du alltid tillgång till rätt person att prata med

+ utvecklare
0
+ specialisttekniker
0
+ rådgivare
0
+ Certifierade partners
0

Personlig Telavox rådgivare

Telavox supportarbetare finns tillgängliga när du behöver dem. Ditt företag får hjälp av en specifik advisor som har hand om företaget från början till slut. På så sätt får ni en konsekvent serviceupplevelse. Under vardagar besvaras 95,9% av alla samtal inom två minuter och mejl besvaras inom ett dygn. Enterprise-kunder med servicenivåavtal har en garanterad responstid på två timmar – en timme om det är bråttom.


Olle Vixner Hübinette

Servicenivåer

Våra applikationer är byggda med fokus på tillgänglighet och har en skalbar infrastruktur. Det gör att de flesta situationer enkelt kan hanteras utan att en människa behöver ingripa.

Skalbar

Våra tjänster är byggda på en virtuell infrastruktur som gör det möjligt för oss att skala upp och ner tjänster. På så sätt kan vi möta kort- och långsiktiga ökningar i behov. Vi förbättrar processer genom att använda oss av Site Reliability Engineering (SRE).

Pålitlig

Telavox molntjänst har en konsekvent drifttid på 99,98%. Ett flertal geografiskt separata datacenter med oavbruten strömförsörjning och ett överskott av kopplingar till telefonnät och internetanslutningar.

Säkert

All persondata, inklusive inspelade samtal, hanteras och förvaras enligt GDPR. Integritet är en grundbult i vår designfilosofi och hur vi gör affärer.

Ta del av fler resurser

KÖPGUIDE

Så väljer du rätt molnbaserad växel

Syftet med den här guiden är att hjälpa dig ta ett beslut. Genom att se över er nuvarande situation och era framtida behov får ni en bättre insikt om vilka funktioner som är viktiga för ditt företag.

Ladda ner här

Telefoni och växeltjänst

Samla telefoni och växel på ett ställe. 

Samarbete

Maxa din arbetsdag med telefoni, chatt och video för enkelt och effektivt samarbete.

Kontaktcenter

En och samma app – för både kundkommunikation och internt samarbete.

Service och support

Personlig rådgivare och certifierad partner lär känna dig och ditt företag och finns till hands när du behöver dem.

Vad Telavox kan göra för ditt företag

Glada kunder

En enkel och friktionsfri kommunikation med dina kunder via telefoni eller chatt, oavsett när och hur de vill kontakta er. Lös problem. Bygg lojalitet.

Nöjda medarbetare

Slipp distraktioner och höj produktiviteten. Med en plattform för all kommunikation kommer kollegor närmare varandra, och kan arbeta effektivare.

Effektivare verksamhet

Ett och samma administratörsgränssnitt för rapportering och kostnadskontroll.Användare kan kommunicera och administrera inställningar i en och samma app.

 Digital transformation

Enkla och effektiva processer ger högre produktivitet och nöjdare kunder. Du slipper krånglet, och kan fokusera på att utveckla verksamheten.

Vixit – Vixners Tjänster AB

Besöksadress: Kung Gustafs väg 5 794 30 Orsa