Samarbete

Jobba tillsammans i en och samma app för telefoni, chatt och videomöten

Ge ditt team rätt verktyg för att lyckas

Samarbeta i realtid utan störande distraktioner. Använd smarta funktioner för att visa dina kollegor när du är tillgänglig, och när du inte är det. Bättre kommunikation. Effektivare arbete.

Total kontroll

En app för att styra alla dina olika enheter, röstbrevlåda och andra funktioner. Telefoni, chatt, videomöten och telefonkonferenser.

Intuitivt gränssnitt

Se direkt om en kollega sitter i telefon, är i möte eller har gått för dagen. Lägg mindre tid på att få tag på rätt personer och mer tid på produktivt arbete.

Telefoni

Även om vi lever i chattens och mejlens tidevarv, så är röstsamtal fortfarande det mest personliga sättet att kommunicera. När din arbetsdag kräver mer blir det desto viktigare att få ut så mycket som möjligt av varje samtal.

Profiler – mer än bara hänvisning

Anpassa din kommunikation utifrån din tillgänglighet. Besvara dina samtal i din fasta telefon, din softphone eller i mobilen. Med ett klick kan du aktivera en talad hänvisning, inaktivera din samtalsinspelning och koppla samtalet till en kollega. Skapa personliga röstmeddelanden.

Nummeridentifiering och dolda nummer

Se vem som ringer, även om du inte sparat numret, tack vare vår integration med nationella nummerregister. Välj vilket nummer du vill visa när du ringer ut, eller om du vill dölja det helt. Blockera eller prioritera specifika nummer.

Intranät

Effektivisera internkommunikationen med ett register över all kollegors kontaktuppgifter, organiserade utifrån avdelningen och dina favoriter. Gör snabba sökningar och ring upp med bara ett knapptryck. Få en notifikation när upptagna kollegor är tillgängliga igen.

Samtalshistorik och röstbrevlåda

Se din totala samtalshistorik, inklusive missade samtal. Lyssna till dina röstmeddelanden från vilken enhet som helst, när som helst.

Personlig IVR

Om du är upptagen kan du erbjuda den som ringer att lämna ett meddelande, vänta i kö, bli uppringd eller vidarekopplad.

Flera nummer. En enhet.

Reser du mycket mellan olika länder? Då kan du välja att kommunicera med ett lokalt nummer i varje land.

Chatt

Tre tydliga, intuitiva typer av chattgrupper – individuella, team, och för hela företaget. Skicka meddelanden via SMS eller chatt, skapa gruppchattar eller gå med i publika chattrum. Du ser tydligt vilka kollegor som är upptagna och när det passar att du hör av dig.

Videomöten och telefonkonferenser

I takt med att kollegor arbetar från allt fler olika platser, blir virtuella möten allt viktigare för samarbetet. Du behöver en lösning som är robust, flexibel och intuitiv.

Flexibelt

Från möten mellan två personer och små team till videokonferenser med upp till 10 deltagare, och telefonkonferenser med upp till 250 deltagare.

Intuitivt

Med WebRTC kan du starta videomöten direkt i din browser – utan att det krävs ytterligare mjukvaruinstallationer.

Ta del av fler resurser

GUIDE

Effektivare kommunikation med telefoni och växel i Microsoft Teams

I den här guiden får du reda på alla funktioner och fördelar som kommer med att integrera ert telefonisystem med Microsoft Teams – och hur hela verksamheten kan dra nytta av alla de andra möjligheter plattformen har att erbjuda.

Ladda ner guide

Telefoni och växeltjänst

Samla telefoni och växel på ett ställe. 

Samarbete

Maxa din arbetsdag med telefoni, chatt och video för enkelt och effektivt samarbete.

Kontaktcenter

En och samma app – för både kundkommunikation och internt samarbete.

Service och support

Personlig rådgivare och certifierad partner lär känna dig och ditt företag och finns till hands när du behöver dem.

Vad Telavox kan göra för ditt företag

Glada kunder

En enkel och friktionsfri kommunikation med dina kunder via telefoni eller chatt, oavsett när och hur de vill kontakta er. Lös problem. Bygg lojalitet.

Nöjda medarbetare

Slipp distraktioner och höj produktiviteten. Med en plattform för all kommunikation kommer kollegor närmare varandra, och kan arbeta effektivare.

Effektivare verksamhet

Ett och samma administratörsgränssnitt för rapportering och kostnadskontroll.Användare kan kommunicera och administrera inställningar i en och samma app.

 Digital transformation

Enkla och effektiva processer ger högre produktivitet och nöjdare kunder. Du slipper krånglet, och kan fokusera på att utveckla verksamheten.

Vixit – Vixners Tjänster AB

Besöksadress: Kung Gustafs väg 5 794 30 Orsa